Најаве

Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о акредитацији

Министарство привреде спроводи јавну расправу о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о акредитацији у периоду од 20. јуна до 10. јула 2018. године.

У сарадњи са Привредном комором Србије, Министарство привреде организује јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о акредитацији, која ће се у форми округлих столова одржати у неколико градова Србије и то према следећем плану:

-дана 2. јула 2018. године, од 11 до 13 часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Јужнобачког управног округа, Народног фронта 10, Нови Сад.

-дана 4. јула 2018. године, од 11 до 13 часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског управног округа, др Зорана Ђинђића 10/V, Велика сала на V спрату, Крагујевац;

- дана 6. јула 2018. године, од 10 до 12 часова, у просторијама Привредне коморе Србије, Ресавска 13-15, Београд.

Предлози, сугестије и примедбе достављају се Министарству привреде, путем електронске поште на адресу: anita.stupar@privreda.gov.rs или поштом на адресу: Министарство привреде, Сектор за квалитет и безбедност производа, са назнаком „Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о акредитацији” улица Кнеза Милоша 20, 11000 Београд.